Limited Production

De werkplaats van Limited Production in Hillegom

Binnen de werkplaats van Limited Production beschikken we over een diversiteit aan machines, machineonderdelen en meetgereedschappen. Hiermee maken we elk onderdeel met de grootste precisie volgens de gestelde normen. Voor producten die tot in de kleinste details perfect zijn; want hoe klein een product ook is, als onderdeel van een groter geheel zorgt het er mede voor dat een productieproces of simulatieproces soepel blijft (door)draaien.

De tekening

Aan de hand van toepassingswensen, tekeningen en specificaties komen wij samen met u tot een beste manier om het product te maken. Hierbij kunt u wanneer nodig gebruik maken van de expertise van Arjan in het meedenken over het productieproces, de benodigde materialen en interpretatie van geleverde tekeningen.

Proefproduct

U kunt bij Limited Production ook een proefproduct laten maken. U weet dan direct of de werkwijze bevalt en of het eindproduct is wat u ervan verwacht had. We werken altijd op basis van calculatie per uur voor een scherp tarief.

Bent u geïnteresseerd in een proefproduct dan kunt contact opnemen met Arjan Joustra via een van de contactgevens onderaan vermeld.

Materiaal en bewerkingsmogelijkheden

We werken met name met materialen als staal, kunststof en non-ferro, maar zeker niet uitsluitend met deze materialen. Afbramen is mogelijk met de hand, CNC, frees, draaibanken, meetmachines en de conventionele machines. Wij programmeren met CAD/CAM.

Limited Production
Haarlemmerstraat 31a
2182 HB Hillegom


KvK 34184429

Contactgegevens
023 - 54 25 090
06 - 22 73 73 02


info@limited-production.nl
© 2021 Limited Production algemene voorwaarden